"Det var en gång en liten fluga som hette Rqalph" citat klasskompis xP

Oj, länge sen jag tittade in här.. Har inte haft internet på väldigt länge. Har de fortfarande inte, men nu kan jag iaf skriva från skolan. Dock från bibloteket :( vi får ingen dator här.. dom är lite efter här hehe :P
Så för att sammanfatta vad som hänt sen senast.
Vi har flyttat. Tror att få har missat det vid dehär laget men skriver det ändå. :P
Hela helgen har bestått av att lasta in och packa upp kartonger och sätta ihop möbler.
Pappa kom ner med en lastbil full av grejor. Bla annat flygeln, det var ett intressant projekt att få in den, men det gick. Tur att vi är några stycken i familjen :P

Pappa bor fortfarande i bjurholm :'( men han kommer ner senare :D Han har fortfarande en del jobb kvar som har inte ens har börjat med så han blir kvar där ett tag för att avsluta det. Läängtar tills han kommer ner for good. :D

Vad ska jag säga annars, har börjat titta runt lite på olika församlingar. Har inte hunnit besöka så många men har hittat en underbar kyrka som vi lär hälsa på fler gånger :D jätte kul!

Nej nu ska jag inte tråka ut er med en massa text. Det ska komma bilder, men de tar ett tag. Så de blir text så länge.

Saknar er i norrland, saknar typ allt där uppe men samtidigt är jag jätte glad att vi har flyttat och tycker att de ska blir jätte spännande att se hur livet blir här.

Hare bra allihopa :)
Ciao


Trust in God

Heeej
Förlåt att jag helt försvunnit plösligt.
Jag kan iaf säga att jag lever. Tror jag iaf, haha xP
Detta sommarlov.. ojoj Kan inte säga mycket än, vågar lixom inte andas ut, känns som att jag kommer att blåsa bort allt då, men jag tror att pusselbitarna börjar falla på plats.
Men norrland, jag är inte helt borta, ni kommer att se mej snart. Promise ;)
Måste gå
Bye

Grattis Gile!

Såå lyckat! 
Igår fyllde Gile 18 år så jag och mirjam gjorde en överraskningsfest till henne. Det bör tilläggas att det är ytterst svårt att överraska Gile eftersom hon lyckas snocka upp de mesta innan hon ska.
Men denna gången lyckades vi! Vi kidnappade henne från sin egen fest och drog iväg med henne till värdshuset. Där hade vi dukat upp jätte fint med ljus och stenar som lite tema.  Under hela kvällen rullade ett bildspel med bilder sen hon började umgås med oss. :D Vi lekte lite lekar och fikade en massa och sen tillsist såg vi Edge of darkness riktigt bra film! Tack alla för en jätte lyckad kväll!
Gile fortfarande helt ovetande om omgivningen
~*~
Här har alla fått varsin lapp där de står ett namn som de ska försöka lista ut genom att ställa ja och nej frågor
~*~
De tog sin lilla tid
~*~
Här är de kramkalas på hög nivå. bokstavligen. Leken gick ut på att krama ballongen tills den smällde på snabbast tid.
~*~
Kärlek i luften, Här gällde de att skriva de finaste frieriet och verkligen leva sig in för att vinna.

Lite pinsamt kanske?!

Åh så roligt, sitter och läser min dagbok. xP Vart tredje "inlägg"- i brist på bättre ord - (haha lite bloggskadad kanske xP) skriver jag "lite pinsamt kanske?" "Fy va pinsamt"

Sommaren har inte övergivit oss än :D

Jag har fått min sommar tillbaka :D
Hoppas på att få fara och bada idag oxå men mammas bror m. fam. kommer idag så vi får se om de hinns med eller om dom kanske kan haka på till la playa. Hoppas... men de blir iaf grillning :D
Tog fram grillen för första gången igår :P Vi är verkligen inte duktiga på att använda grillen i vår familj, jätte tråkigt eftersom jag tycker det ger en äkta sommarkänsla.
Så igår tog jag saken i egna händer och tog fram grillen och bestämde mej för att blir grillmästare. Mamma och pappa var nämligen borta på en liten tripp och jag och mirjam var barnvakter. Har aldrig skött grillen själv så de va lite intressant, men de var lättare än jag trodde och jag lyckades inte starta nån skogsbrand så jag var väldigt nöjd. Barnen tyckte de var jätte roligt, vi grillade korv och lite senare tog vi fram marshmallows till barnen stora lycka :P
Oj vi ska tydligen fara och bada nu innan dom kommer, måste springa ciao

Pain

Kan helt enkelt inte låta bli att visa er denna. Har inte lagt ut några av danserna från den här säsongen av sytycd men det har varit många bra! Men denna tog lätt första priset. Chockande att de e två killar som dansar.
Berättelsen som dansen berättar handlar om två killar som är bästa vänner. Så plötsligt hugger den ena killen den andra i ryggen. Sjukt bra dansat och koreograferat av en otrolig kille.
När en av domarna frågar koreografen lite senare om han byggt dansen på utifrån en egen upplevelse svarar han ja. Just därför lyckas han fånga en brutalt ärlig verkligehet. Sjukt bra, sjukt bra

Nostalgi helt enkelt ;P

heej
Idag fyllde min älskade bror år, grattis grattis grattis :) Hoppas du kommer ihåg den här dagen många år framöver..
Har varit hos kusin vitamin idag :D Vi har haft jätte trevligt och gick förbi vårt tidigare hem. Snacka om nostalgi!! Saknar verkligen Sörfors, älven, naturen, huset, lekplatserna, allt! så kul att gå där och bara snacka minnen.
Även pratat framtid, men den konversationen är ingenting jag tänkte dela med mej av här ;P Mohahahah
Nu ska jag vara social med Ida :D kanske gå igenom lite gamla dagböcker en nostalgisk dag som denna? :D
bye bye

Glad musik till glatt humör

Första gången jag hörde den här låten var reaktionen "va i hela friden är de är för skit musik, värsta barnlåten ju!" men efter några gånger blir jag bara jätte glad av att höra den :D
Idag har jag iaf varit jätte duktig och tränat en hel massa. På morgonen ringde hanna och fick med mej på en jogging tur, och hemskheeter va jobbigt de va!! höll ju på att svimma mitt i ju! Snacka om att vara ur form.. itne bra asså.. men de var ändå skönt och väääl behövligt! Sen på eftermiddagen ringer Jenny och övertalar mej till att komma till gymmet och köra mage. känner mej super duktig!
~*~
Här ä nå sköna bilder på jag och jenny
~*~
~*~

RSS 2.0