3 timmar.. :S

3 timmar kvar! Sen är jag 18!!!!! :D
Känns jätte mysko och inte alls riktigt. men så äre :S
Nu ska jag kolla på idol med mamma :D

Me <3 höst

Idag har jag köpt kläder! :D
De var mycket länge sedan jag lyckades hitta något, men nu är de min säsong!
Har köpt ett par jeans och en stickad tröja på vero moda :D
och sen köpte ja vantar på lindex :D

F5

Nu har jag fixat lite på bloggen.
Inte alls HQ men orkar inte göra nått sånt för tillfället.
Men nu vågar ni trycka F5.
Allt är dock inte fixat. Fortfarande massa fel kommer att fixa sig eftersom

Ciao


Leap year

Jag har ääntligen en garderob och de känns underbart! Det är egentligen två hyllor på varandra, men jag har inte plats för annat ;P ska hänga ett skynke för sen e den klar. Nu saknas endast ett skrivbord att bombardera alla mina tusen läxor med.
Carro hade rätt. Leap year var såå fin. *Suck* hoppas dock på att inte behöva utnyttja den dagen...

Image01


x(

Den som sa att det var mindre läxor i 3:an hade fel. Dom har bara bytt ut inlämningarna mot prov. Inte en förändring till de bättre vill jag lova.
Har två prov nästa vecka och ingen tid att plugga på i helgen. Är ganska efter i båda ämnena också så de känns inte okej.

Tack och lov består inte livet av bara skola. Ikväll blire Salem och imorgon ska vi förhoppningsvis in till Tibro och köpa möbler :D:D Tibro sägs vara möbelhuvudstaden i Sverige så jag har stora förväntningar :)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag kommer ha ångest över plugget och försöka plugga. Förhoppningsvis blir det någonting annat oxå..

Min födelsedag närmar sig med stormsteg. Känns som jag nyss fyllde 17.
Nyligen skulle jag pressentera mej och personen frågade i vilken klass jag gick. "tvåan" sa jag utan att tänka efter. Mirjam bara kollade på mej "nej de gör du inte!?" "öhh.. jo?" "nae.." "OJ! juste, sorry! trean såklart. hehe..."
Seniiiiil...?
Iaf kommer pappa ner den helgen så de känns jätte kul. :D Har inte bestämt vad jag vill göra men ska som sagt fira den ihop me ungdomarna på salem på fredagkväll iaf :)
De andra blir nog att fira hemma med en trevlig middag och sedan en massa fika.

Gvd Nina


Hakuna Matata

 

Äääntligen klar med religionsuppgiften, den var sjukt seg. men nu är den avklarad :D Inget MVG vill jag lova, knappas ett VG heller, men jag orkar inte bry mej längre. Just nu bryr jag mej bara om att klara alla kurser.

 

jag och wille va ute och tog lite kort. de gick sådär ;D


Ännu ett smart move

Blev less på min design och skulle ändra den lite.. men dumma lilla jag sparade inte den gamla och råkade göra en lite förhastad grej. Nu får de se ut såhär tills jag känner för att fixa till det.
Om du inte ser nått annorlunda, tryck inte F5 så slipper du en helt vit blogg ;P
Nu ska jag snart kolla på idol
Go natt på er

En sån dag

Idag är nog en sån dag då jag längtar hem lite.
Fast inget skulle bli bättre av att jag kom hem egentligen.
Bara tänker att de skulle va så, men vet att de inte alls är så.
Det är som det är och jag är som jag är, ibland tror man att man kan ändra på det bara genom att tänka.
tss.. om de vore så enkelt.
Eller hur?
Men de är de inte.
-
Jag är otroligt sugen på att skaffa häst, iaf för tillfället. Problemet är att de brukar gå över. Därför vågar jag inte riktigt satsa, ganska mycket jobb och pengar om man inte gillar det när man väl har de. Men om man kunde börja rida nånstans skulle de vara perfekt. Ganska många här omkring som har häst. Så får se om man kan gulla in sig där lite ;)

Nu äre liv i bullerbyn ;P


Varning för tårar..

Asså, jag inte jätte galen i katter. Blev biten i tummen för ett tag sen :P Gjorde skiit ont. Iaf hör inte till saken.

Den här videon är såååå fin. Danne visade mej den och nu sitter jag här och lipar som om de vore Armageddon lr nått xP


and then there was 18

asså dessa höns.. va kan jag säga, de tar aldrig slut xD
Mamma for ju som sagt iväg med löfte om att återkomma med 4 hönor. När hon sen kom hem var dom 9. En dog ganska snabbt, pallade nog inte flytten. men vi var nöjda med 8 st.
Men nu har vi 18. va hände? haha nej men en från kyrkan behövde en vinterplats för hönorna och då fick dom ha dom här. Men de e jätte roligt för dom hönorna e jätte fina och riktigt tama + att de e två små kycklingar, jätte fina som heter natt och dag ;) Ska lägga in nått kort på dom imorgon.
Sen får vi se.. ev. kommer det kanske några hästar till gården. Men de är inget säkert med de alls. Men jag är riktigt sugen på de. Iaf ta en på foder skulle vara jätte kul. Se hur de fungerar lixom. Men vi får väl se hur de blir.

I need you

Hittade den här låten igår.. den var så rätt. Den är otroligt vacker. Lyssna!

Tjenare :)

Här sitter jag just nu och skriver till er :) Det kommer ju se lite annorlunda ut snart om jag har nått att säga till om ;)

Kommer mer bilder eftersom, men jag hoppas ju så klart att ni kommer hit och ser själva :D

Idag var vi på kyrkan och sen så bjöd vi hem några, så de vart fullt hus som vanligt numera ;) Härligt härlig :D

Älskar verkligen den här platsen! Inte skolan, men allt annat e verkligen så härligt.

Kommer inte ens behöva fira min födelsedag själv (var nästan lite rädd att de skulle bli så :S) Ska fira den tillsammans med en kompis som oxå fyller 18 två dagar efteråt. så vi ska koka ihop nått kul :D

Nu borde jag plugga.. vilket jag inte gjorde igår :P

 

 


Tuggummmmii

Har försökt börja skriva en uppsats i 2 och en halv timma. Den är nu två meningar lång och jag är inte nöjd med början.. hmm
Tänkte att jag skulle fota lite här så att ni får se lite hur det ser ut. Men det regnar ute och inne är det gaanska stökigt. Så det får vänta lite till.
Så jag ger upp att försöka göra nått nyttigt och se en film.

Back in the Cyberspace

Slut på mjukstarten i skolan, läxorna har börjat hopa sig.. I helgen blire plugga plugga plugga.
Tack och lov så har vi äntligen fått internet :D:D:D:D Såå glad för de, så nu känns de som att man kan göra läxorna hemma iaf så slipper man känna att man måste göra dom på skolan för jag e inge vidare bra på de.
Ikväll blire kyrkan :D Ska va me och sjunga så de känns as skoj. Det var ju faktiskt en av sakerna jag trodde jag skulle få sakna mest, att få sjunga. Men verkar som att jag får göra de ändå lite iaf :D
Nu ska jag surfa runt lite och njuta av att ha internet hemma sen måste jag skynda mej att göra mej iordning för kvällen.
Hare gött vänner :)

Another day

Har ett av mina många hål just nu så tänkte skriva ett litet inlägg.
Som ni säkert förstår så har vi inte internet hemma hos oss än.. suck men de ska komma.. nån gång

Händer inte så mycket, lr jo händer saker hela tiden men jag vet inte vad som e intressant för er att veta.

Alex och benjamin njuter som bara den här. Hela skolan vet vem dom är och alla tjejer bönar och ber om nummer. ojoj risk för att dom blir riktigt kaxiga, får nog försöka ta ner dom lite på jorden. :P men de e kul att dom trivs. :)

Skolan är.. skola. Inte så mycket att säga om den. Förutom att den börjar 8!! x( visst slutar vi lite tidigare men de hjälper inte mej när bussarna inte går så bra. Men är ju van vid sånt så jag överlever nog.

Ikväll kommer pappa ner :D:D saknar honom så mycket! Läängtar tills han kan flytta ner for good.

Mitt rum börjar ta lite form nu iaf. Men måste fixa väggarna innan jag får nån typ av peace.. Vem i hela friden blandar blått och gult på en vägg???! hemskt.. men de ska väl ordna sig snart de me.

Nedräkningen till 18 år har börjat nu oxå :D:D Tagga tagga! lite tråkigt dock att fira den utan alla vänner i norr :(
men sånt e livet.

Haha litet och litet inlägg hrm.. blev lite längre än så men jaja de va lite gott och blandat ur livet just nu.

hej så länge

Norrlänningar...

Hey
Blir lite glest med inläggen, men 7 sep hoppas jag att de förändras :)
Här händer lite av varje hela tiden.
I förrgår kom mamma hem med hönor i bakluckan xP De e lite mysigt. Jag har en egen höna nu som heter Polly. Hihi Mamma blev less på att köpa ägg hela tiden vi har nämligen inte bara en bagare i huset plus att de är populärt att käka de till frukost. Så nu tar vi in våra egna :) lite mysigt faktiskt. En av många fördelar med att bo lite på landet :D

Börjar försöka vänja mej vid bussarna och hade precis skrytit för danne att jag allt visste vilka bussar jag skulle ta. hahah oj va roligt, direkt efter jag skickat smset kliver jag på fel buss xP
Nästa dag pratade jag i telefon.. borde jag inte ha gjort! De gick bra att ta sig till töreboda.. men sen. Satte mej i busskuren och väntade på bussen. En buss kör in och lämnar passagerare står en stund och börjar sen köra. DÅ kommer jag på att oj, borde kanske kolla var den skulle. 531 Halna. självklart. Jag kutar som en galen norrläning och hinner på bussen. När jag sen ska kliva av.. jag ser gården närma sej och.. passera. jag hoppar upp och flyger fram. Busschaufören bara tittar på mej. haha den blicken den blicken... tack och lov hade de flesta stigit av. Ska försöka att inte skämma ut norrland mycket mer än så :P

Nu ska jag gå och ha lektion byeeee

RSS 2.0